Na het grote succes van het NK autocross van 10 juni 2017 en de selectie wedstrijd (voorronden van het NK 2018) op 22 april 2018. Is het cross gevoel bij de geitenfokkers hader gaan stromen.

Na de elevatie met het bestuur  en cross commissies was iedereen  er wel over uit dat wij zulke grote evenementen met een groot succes kunnen organiseren voor de de hele streek.

Bij de leden vergadering hebben wij de leden gevraagd hoe zij er tegenover staan om nog een keer een NK autocross te organiseren. Bijna alle aanwezigen leden waren voor en gaven groenlicht.

Zodra dat de nieuwe datums bekend waren zijn de mannen van de NK commissie gelijk bij elkaar gaan zitten om de nieuwe NK aan te vragen.

Op donderdag 18 oktober 2018 was de ALV (algemene leden vergadering) van de autocross in Houten. Hier zou de nieuwe datums bekend worden gemaakt voor de NK kalender 2019. Daar hebben wij te horen gekregen dat WIJ GFTO op 25 mei de eerste NK autocross van 2019 mogen organiseren. Wij als bestuur en cross commissie zijn er weer super trots op.

Wij gaan met al onze leden helpers daar weer een groot succes van maken.