NIEUWS: GFTO en Togearre Fierder slaan handen ineen en presenteren nieuw evenement!

Door de krachten van beide verenigingen te bundelen is er alweer een nieuw evenement ontstaan in onze mooie Streek genaamd “The Battle of the Region”

Zaterdag 7 juli 2018 vanaf 15.00 uur is het de bedoeling om in teamverband (min. 4 en max. 6 pers) met elkaar in plaats van schaatsen de strijd aan te binden. Speciaal voor dit evenement hebben de besturen besloten de ijsbaan ook in de zomer weer onder water te zetten. Via diverse spelonderdelen wordt gestreden onder het mom van “The Battle of the Region” om de titel met wisselbeker.

“The Battle of the Region” is een evenement voor jong en oud.

Voor de kinderen vanaf 6 jaar t/m groep 8 van de basisschool zijn er spellen bedacht. Kinderen die mee willen doen zullen in groepen ingedeeld worden om zo een prijs in de wacht te slepen. “The Battle of the Region” voor kinderen zal starten om 13.00 uur

Uiteraard is er ook aan de allerjongsten gedacht! In de vorm van een klein strandje met wat ondiep water zal er ook voor hun voldoende vertier zijn!

Let wel, voor alle kinderen geldt; Wie geen zwemdiploma heeft, zal wel zwembandjes mee moeten nemen!

Gedurende de dag en avond zal de nieuwe geluidsset van de GFTO het geheel opluisteren en is er voor de liefhebbers de mogelijkheid om een hapje en een drankje te bestellen.

Natuurlijk wil je meedoen aan “The Battle of the Region”! Dus voetbalteams, volleybalteams, buurtverenigingen etc,etc sla de handen ineen en geef je op!

Opgeven kan tot 27 juni door het invullen en inleveren van een opgaveformulier wat ligt bij Aardappelhandel Mud of een e-mail naar info@gfto.nl met de gewenste teamnaam en de namen van alle teamleden.

Inschrijfgeld €12,- per groep.

Kinderen vanaf 6 jaar t/m groep 8 kunnen zich inschrijven op een lijst die op de Nijewier zal komen te hangen. Op de dag zelf zal bekend worden in welke groep het kind is ingedeeld.

Tot ziens op zaterdag 7 juli!

GFTO en Togearre Fierder